Om os

Hubertus Konservering er blevet til ud fra en drøm om at lave konserveringsarbejde med fokus på detaljer, æstetik og kvalitet. Hubertus Konservering, så dagens lys første gang fredag den 1. juli 2016, og er ejet og drevet af Morten Terp Nielsen, der har stor interesse for udstopning og æstetikken helt ned til de mindste detaljer.

“Hvis vi ikke selv vil hænge det færdige produkt op i vores eget hjem, så kommer det ikke ud af døren til kunden.”

Vi holder hvad vi lover

At holde vores aftaler sætter vi en ære i, og du vil derfor kunne stole på, at vi holder, hvad vi lover. Forventningens glæde er den bedste, men man skal heller ikke vente så længe at man glemmer.
Vi gør derfor vores yderste for, at levere så hurtigt som muligt uden at sætte kvaliteten over styr. Vi garanterer derfor levering indenfor 4. måneder, der er dog enkelte undtagelser ved visse opgaver.
Vores dør står altid åben, og du er altid velkommen på værkstedet, til en kold eller varm forfriskning og en god snak.

 

Mød Morten Terp NielsenPhilip Hubertus konservering

Jeg er født og opvokset i Vejen.
Jeg har altid interesseret mig for udstopning af dyr, lige siden jeg første gang var med min far hos konservator som ganske lille. Jeg har altid vidst at dette var det jeg ville lave. Jeg er uddannet Zoologisk konservator, og har stået i mesterlære i Danmark. Jeg brænder meget for mit arbejde, og detaljerne i hver enkelt dyr. Jeg har stor erfaring indenfor hovedmontering og fuldmontering af store og små pattedyr, samt konservering af fugle. I min fritid er jeg ivrig jæger, og har været det siden barnsben. Jeg tager både på jagt i ind- og udland, og jeg har haft jagttegn siden jeg var 16 år.